Spoelen/flushen versnellingsbak

Spoelen/flushen versnellingsbak

Maar liefst 70% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Laat daarom uw automaatbak voortijdig reinigen en spoelen om klachten te voorkomen. De interval van het spoelen/flushen van uw auto is bij ons bekend. Neem gerust contact op voor advies en een offerte.

Komt een van de volgende versnellingsbakproblemen met een automatische transmissie u bekend voor?
Dan is ècht de tijd aangebroken om uw versnellingsbak te laten reinigen en spoelen, om grotere/kostbare problemen te voorkomen:

  • Slecht schakelen
  • Bonken
  • Slippen
  • Verhoogd brandstofverbruik

Deze problemen lossen wij graag voor u op. Specialistische apparatuur hebben wij hier namelijk voor in huis, evenals vakkundige monteurs die het proces van verversen begeleiden. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken. Prijzen spreken we graag in onderling overleg met u af, bel, mail of app ons gerust.

Inmiddels hebben wij diverse klanten kunnen verassen met een verbluffend resultaat.

Enkele reviews:

J. Veneman uit Bruchterveld:
“Door het spoelen van de versnellingsbak heb ik het gevoel dat mooier schakelt en ieder geval rustiger”.

H. Renker uit Dedemsvaart:
“De problemen waren dat de versnelling bleef steken en niet automatisch doorschakelde, ook het in de versnelling zetten ging soms wat moeizamer. Sinds de spoeling geen problemen meer gehad en hij gaat soepeler in de versnelling, zoals het hoort. Dus wij zijn tevreden met het resultaat!”

A. Botter uit Bergentheim: 
"Op advies van Autobedrijf Bril is de automatische versnellingsbak van mijn VW Transporter gespoeld en weer afgevuld met nieuwe olie. Na een aantal jaren komt er toch vervuiling in de bak, en zal de smerende werking van de olie afnemen. Je merkt het bijna niet omdat het er langzaam insluipt, maar het verschil is groot. Het resultaat is perfect. Zeer soepel schakelen en de bak pakt weer direct mooi op!"

Wij zijn blij met deze en meerdere tevreden reacties van onze klanten. Daar doen we het voor.